Nieuws

Vanaf maart kijk je naar HBO Max in Nederland

Koen
HBO Max promotie banner

Goed nieuws voor liefhebbers van films en series. HBO Max komt op 8 maart officieel naar Nederland als losse streamingsdienst. Daarnaast gaat het platform abonnementen aanbieden in 15 andere Europese landen.

Momenteel is het in Nederland alleen mogelijk om HBO te streamen via een Ziggo-abonnement, tenzij je beschikt over een Amerikaans account en een VPN-server. Check hier wat de mogelijkheden zijn.

Wat kost HBO Max?

Het is nog niet bekend voor welke prijs de dienst in Nederland wordt aangeboden, maar het gaat vermoedelijk om een bedrag van rond de 10 euro per maand.

Dit verwachten we, omdat HBO Max in Denemarken maandelijks 79 Deense Kroon kost, wat gelijk staat aan circa 10,60 euro. Het is logisch dat de kosten in Nederland vergelijkbaar zullen zijn.

Mogelijk komen er wel speciale kortingsacties rondom de release, aangezien dit ook in andere landen is gebeurd. Hou de website van HBO dus scherp in de gaten.

Wat krijg je?

Als HBO-abonnee krijg je toegang tot veel bekende series en films van Warner Bros, HBO, Max Originals, DC en Cartoon Network. Al kan het aanbod per land wel verschillen.

Series

Het ligt voor de hand dat onder meer de volgende titels in Nederland te zien zullen zijn:

 • Game of Thrones
 • Succession
 • The Sopranos

Sommige series krijgen binnenkort een vervolg of opvolger, zoals Sex and the city en Downtown Abbey. Ook deze worden via HBO Max uitgezonden.

Films

Leuk is ook dat nieuwe films van Warner Bros binnen 45 dagen na première ook op HBO Max gezet. Zo kun je de film Dune, die nog niet lang geleden in de bioscoop te zien was, nu al via Ziggo Movies en Series bekijken. Hetzelfde gaat dus gelden voor abonnees van de ‘losse’ HBO Max.

Verder is bekend dat HBO wil gaan samenwerken met Nederlandse producenten van series en films.

HBO Max is onderdeel van het telecom- en entertainmentbedrijf AT&T.

3 reacties

 • Jaap

  Hbo aangeschaft. Ik zit bij KPN, maar krijg geen toegang. Netflix gaat probleemloos.
  Gebeld naar KPN : ik krijg technische lulverhalen, word aan gewerkt, uw smart tv is niet goed.

  Reageer
 • Tineke

  Heb een abonnement voor 3,99 aangeschaft, maar werkt voor geen meter. Word aangegeven dat in Nederland HBO niet werkt. Geld terug vorderen lukt niet. Wat heb ik verkeerd gedaan?

  Reageer
 • andre

  ik ga hem zeker aanschaffen

  Reageer

Schrijf een reactie

Het e-mailadres blijft prive.