welke van voor netflix

Welke VPN voor Netflix kan ik gebruiken?

Netflix is een ongekend populaire streamingdienst die volledig legaal is. Veel mensen hebben een Nederlands account, maar weten dat de Amerikaanse Netflix-versie veel meer series en films biedt. Helaas is het niet mogelijk om vanuit Nederland gebruik te maken van de Amerikaanse Netflix, tenzij je gebruik maakt van een VPN.

We leggen je graag uit hoe dit werkt en welke VPN-provider het beste netwerk biedt voor het kijken naar series en films op Netflix.

Snelle, veilige verbinding

Om probleemloos te kunnen streamen heb je een snelle internetverbinding nodig. Het kost veel data om een film of serie te streamen, dus moet je internetverbinding dat aankunnen.

Het is daarom belangrijk dat je bij het uitzoeken van een VPN-provider een aanbieder kiest die je die snelheid kan garanderen. Gelukkig zijn er een aantal grote aanbieders waar je heel goed terecht kunt voor de beste VPN voor Netflix.

Wij bevelen daar NordVPN, ExpressVPN of Cyberghost voor aan. Cyberghost biedt zelfs een aparte VPN aan speciaal voor de gebruiker die Amerikaanse Netflix-series wil kijken. Met al deze aanbieders ben je bovendien voorzien van een veilig netwerk, en kun je profiteren van alle andere voordelen die een VPN biedt, zoals anoniem surfen.

8.8

Surfshark


  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend

  • Goedkoop

  • Geen Nederlandse software

Geografische blokkade opheffen

Waarom is het eigenlijk niet mogelijk om Amerikaanse series en films vanuit Nederland te bekijken? Elke aanbieder van streamingdiensten wil dat gebruikers alleen content uit eigen land zien. Omdat zonder VPN zichtbaar is vanuit welke locatie je surft, blokkeert Netflix je vanuit Nederland. Dat gebeurt ook als je vanuit het buitenland je Nederlandse account probeert te gebruiken.

Met VPN is het niet langer zichtbaar waar je je bevindt. Een automatische VPN zoals Cyberghost kiest een serverlocatie waarmee je zonder problemen elk Netflix-account kunt gebruiken. Je kunt een VPN gebruiken voor alle streamingdiensten die dit soort blokkades opwerpen. Bijvoorbeeld ook voor NPOstart en Ziggo, als je je met een Nederlands account in het buitenland bevindt.

Op vakantie kun je zo ook gewoon jouw favoriete tv-programma’s blijven volgen. Wil je de beste VPN services op een rij zien dat kan wij houden dagelijks onze beste VPN lijsten actueel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *