Over VPN.nl

VPN.nl is in 2019 opgericht met als doel om onafhankelijk verschillende VPN providers met elkaar te vergelijken. Het team van VPN.nl bestaat uit verschillende jonge mensen die bijdragen aan het schrijven van teksten, internet optimalisatie en het webdesign.

Wij hebben onze bezoekers centraal staan. Mocht de site niet duidelijk genoeg zijn, dan staan wij op elk moment van de dag open voor feedback. Ook zijn wij niet beroerd om te helpen bij het overwegen van een keus. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via onze contactpagina

VPN nederland Polo merchandise 2020

Het team van VPN

vpn nederland sven

Sven

vpn-nederland-dave

Dave

Wij vergelijken alle VPN providers

Vergelijken

Wij hebben een standaard lijst die wij gebruiken om VPN providers met elkaar te vergelijken. Zo weten wij zeker dat wij alle VPN providers op dezelfde punten beoordelen. Verder zorgt deze standaard lijst ervoor dat jij een duidelijk overzicht hebt wanneer je een keus wilt maken.

Aanbiedingen

Vpn.nl heeft een aantal speciale deals kunnen afdwingen bij verschillende VPN providers. Hierdoor ben je bij ons goedkoper uit dan wanneer je rechtstreeks een abonnement afsluit.

Vergoeding

Wanneer onze bezoekers een abonnement afsluiten, vangt Vpn.nl daar een vergoeding voor. Deze vergoeding wordt gebruikt om tekstschrijvers in te huren en om afbeeldingen in te kopen.